2010/11/29

film

Image and video hosting by TinyPic

Een maand geleden is dit rolletje ontwikkeld. Maar ik vond de scanner vies en ik wilde de foto's pas scannen als ik hem schoon had gemaakt (gisteren gedaan). Niet dat het iets heeft geholpen maargoed.
(Je zult er trouwens meer van zien want dit zijn echt niet de beste foto's)

Image and video hosting by TinyPic

7 comments:

 1. haha, ja sorry! ik moest het echt even allemaal zeggen. en ik vind de kleuren in die bovenste foto mooi.

  ja, die toelating is echt heel eng vind ik. ik was ook te laat/vroeg voor een aantal presentaties dus dat was wel jammer. alleen was ik niet verdwaald haha, je moest gewoon de lijnen volgen! :o
  ik denk dat fashion design ook wel echt iets voor jou is, want je maakt ook wel vaak dingen toch? ik wil als ik ergens mode ga proberen sowieso als je mag kiezen meer de branding/communicatie oid kant op dan echt alleen design, want ik geloof niet echt dat dat mijn sterkste kant is. maar ik twijfel echt. ik denk dat ik gewoon op verschillende scholen voor verschillende dingen toelating ga doen. op utrecht dan denk ik illustratie of fashion (en dan dus comm erna). en in arnhem twijfel ik heel erg tussen mode en grafisch. verder wil ik nog gaan kijken op wdka, kabk, rietveld en amfi dus het is nog even afwachten!
  xx

  ReplyDelete
 2. Jij! hahaha ik vroeg me zaterdag zooo hard af waar ik je nou van kende. Want ik wist dat ik je érgens gezien of gesproken had, maar ik wist niet meer waar. Maar via onze blogs dus xD Ik vroeg me op een gegeven moment echt af of ik het niet gewoon in m'n hoofd haalde :')
  Maar ik vond 't leuk! Ga denk ik toelating doen voor graphic design.
  Hoe vond jij het?
  Mooie foto's trouwens!

  ReplyDelete
 3. Ah fijn dat het leuk was, en het is altijd verstandig om je kansen te spreiden!

  ik snap alleen niet wat je bedoeld met alle vakken gehaald, waar?
  x

  ReplyDelete
 4. oh zo haha, ja ik heb tot nu toe alleen maar 7's en 8'ten gehaald dus ik ben blij:)
  maar eigenlijk is er voortdurend wel íets dat je moet inleveren. Deze week heb ik het ook weer echt super druk met het bedenken van, en uitvoeren van concepten etc. Maar het is allemaal heel erg leuk!
  En voor je eigen portfolio, probeer gewoon regelmatig iets in je dummie te doen, even een schetsje, een plaatje dat je inspireerd of de tekst van een liedje etc. komt goed!
  x

  ReplyDelete
 5. Ah fashion design, ook tof :)
  Ja ik ga denk ik toelating doen bij HKU en Artez in Arnhem. En dan zie ik welll. De rest van de kunstacademies spreken me niet zo aan dus het worden deze twee denk ik ^^

  ReplyDelete