2010/11/27

hoi

Image and video hosting by TinyPic
Droge foto, gisteravond gemaakt na het zien van The Social Network in de bioscoop en na het autorijden. het is zo leuk om auto te rijden! ;)
Naar de film had ik iets anders aan maar ik had al bedacht wat ik vandaag aan ging doen, ik ging naar de HKU (hogeschool voor de kunsten utrecht) vandaag, net zoals velen van jullie volgens mij haha :p

8 comments:

 1. uw haar is echt een meter ofzo:p

  ReplyDelete
 2. verder zie je er leuk uit,vooral die lippenstift!<3

  wat doe je nu at the moment? werk je? en ga je nog naar londen?

  ReplyDelete
 3. Jep Design Academy :)

  Wat zie je er leuk uit. Wil je naar het HKU? Of zit je daar al?

  ReplyDelete
 4. Het wonen zekers. :D echt super de puper. ik ga ook niet elk weekend naar huis,hier is het chiller soms,je bent ook o-ver-al dichtbij,bij alle leuke dingen,leuke mensen,lekker eten! de richting is oké,maar het is nog niet dé richting want wat ik nu leer is meer de programma's maar volgend jaar word het iets anders. en fijn,het komt eindelijk dichtbij. ik wil ook nogsteeds

  ReplyDelete
 5. Mooie blazer! Was de open dag leuk?

  ReplyDelete
 6. hé, neee jou ook niet gezien! maar ik vond het echt onwijs leuk veel leuker dan amfi dus als ik nu zou moeten kiezen dan zou ik het wel weten! welke richting had je gekeken bij hku? fashion design sprak mij wel aan!

  ReplyDelete
 7. Aah, wat stoer dat je nu gewoon kan rondrijden! Ik moet nog even wat lesjes en dan hoop ik ook gauw mijn rijbewijs te halen. Hoe vond je de HKU? Ik doe nu vooropleiding 4 dagen per week, dus als het goed is ga ik volgend jaar ook ergens beginnen. Ga me sowieso inschrijven voor ArtEZ en AMFI :) Ben je daar ook geweest?

  ReplyDelete
 8. Hahaha, ja het heet MK24, maar alsnog knap dat je dat nog weet! :) Ja, het is echt heel erg leuk, heb het er super naar mijn zin. Allemaal hele leuke vakken, textiel, styling, schilderen, beeldhouwen, etc en de groep is ook heel lief :)
  Ben zelf niet naar het HKU geweest, omdat ik liever in Amsterdam blijf of dan naar Arnhem ga, en Utrecht al best wel ken enzo. Ik ben wel benieuwd waar ik volgend jaar zit!

  ReplyDelete