2010/11/29

s-n-o-w

Dit is wat ik gisteren aan had op een heerlijke luie zondag. Mijn oversized Monki-trui met doorzichtige mouwen en mijn oude te veel gedragen leren legging en niet te vergeten gele sokken.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Wat nog veel belangrijker is lieve mensen: het sneeeeeeeeuwt!
(oké ik heb een hekel aan kou (vooral omdat ik de hond altijd uitlaat) maar ik vind sneeuw zo leuk!)

4 comments:

 1. wow dat shirt is echt mooi!
  en dankjewel, dat is lief (:

  ReplyDelete
 2. haha ik wilde je echt telkens al gaan commenten maar het was er nog niet van gekomen, nadat ik dat gepost had wilde ik het écht gaan doen en toen zag ik ineens een mailtje van jantine! :)

  maar ja ik zag jou oook! ik kwam zo aanlopen bij illustratie en toen keek ik je aan toch? en toen dacht ik echt van hmm ik ken haar, en toen liep ik even rond bij illustratie enzo en toen zei ik het tegen wes en toen dacht ik oh ja het is jantine haha. en toen zag ik daarna dat je schuin voor me zat bij fashion en toen dacht ik hmm zal ik gewoon vragen of zij het is maar je was erna best snel weg! dus het was wel grappig dat ik je ook nog tegen kwam op het station (vooral omdat het helemaal niet ons plan was zo vroeg al weg te gaan). en ik was een beetje te laat om hoi te zeggen maar ik hoopte dat je wel door had dat ik naar je glimlachte haha! wat ben jij trouwens schattig in het echt :)

  enne ik vond het opzich wel leuk, maar wel wat minder dan in arnhem. ik ging als eerst kijken bij grafisch ontwerpen en dat viel denk ik vooral tegen doordat ik het in arnhem zo super vond. bij die presentatie van mode vond ik het ook niet zo super, omdat die man zo raar was en amsterdam/arnhem helemaal probeerde af te zeiken? en dat design daar lijkt me niet zo, maar communication lijkt me opzich wel heel leuk :) en illustratie lijkt me ook wel heel leuk, maar ik weet het eeeecht niet.

  en jij? waar ging je allemaal kijken behalve fashion? :)

  ReplyDelete
 3. hahaha je bent zo ontzettend schattig, ik heb echt zin om in je wangetjes te knijpen! maar mooie trui! en jaaaa sneeuw!!

  ReplyDelete