2011/01/09

A project a week

Because I probably can't follow a course in fashion here in England I wanted to start my own project, which I will call A PROJECT A WEEK. This includes that I have to make something creative like a garment, painting, moodboard every week. I don't have very much disciplin of myself so maybe this project can help me to make many things.

(toch wel even wennen hoor, in het Engels ;))

4 comments:

 1. ik merkte het niet eens dat je in het engels schreef haha, ik besefte het pas toen ik dat stukje eronder las;)

  je topshop kleertjes zijn echt ZO leuk, ik zit ook al echt maanden naar die jas te kijken. Die wil ik ook echt hebben maargoed don't have the money.
  Hoe bevalt het je verder daar? ik hoop dat je het heel leuk hebt en je plan om elke week iets te maken vinden heel strak.
  jij komt zeker op een kunstacademie terecht!
  xx

  ReplyDelete
 2. ah vet! waarom kun je geen course meer doen? was er geen plek meer?
  en om even terug te komen op je comment. Bedankt voor die site! Die is echt heel handig, en ik kan gewoon A3/A2 printen dus plakken en knippen is minimaal dan :)
  En over ACW. Ik doe het zeg maar in combinatie met kunstgeschiedenis. Ik zou het wel echt aanraden, maar het is voor mij niet echt de perfecte studie ben ik achter gekomen. Vooral met wat je er later mee kunt doen, het is niet echt de richting die ik op wil.
  Het is wel echt fijn en leuk dat je met eigenlijk een heel klein groepje mensen zit, die je dus ook allemaal kent. Je hebt (relatief) hele kleine groepen met hoorcollege, het is niet zoals met rechten dat er honderden in een zaal zitten. En je hebt gewoon heel veel persoonlijk contact. De studie is verder ook gewoon interessant, leuke gemotiveerde mensen, VU zelf valt me ook heel heel erg mee, Amsterdam is super leuk. Dus als het je echt een leuke studie lijkt zou ik het zeker gaan doen. Er zitten zoveel positieve dingen aan :)

  ReplyDelete
 3. aaah zo jaloers topshop :C en je project klinkt als een goed idee!
  ennn waar is jouw jasje met die shoulderpads van? echt supercute :)
  vind je jurkje met dat puntkraagje ook schattiiiig
  ik ga zo eventjes weer bijlezen op je andere blog ook! iig al superleuke foto's!
  ik merkte het engels trouwens ook niet haha

  ReplyDelete
 4. Haha succes. Bevalt het daar? Het is inderdaad beter als je in het Engels blogt. Dan kun je de mensen daar ook over je blog vertellen en dan snappen ze er ook nog wat van.

  ReplyDelete