2011/02/04

strik

In de plaatselijke kringloop zag ik deze strik hangen en ik ben er natuurlijk meteen op afgestormd.
Dat zou ik willen. Ik moest de kindjes ophalen dus ik ben een dag later (slapeloze nacht) teruggegaan om ze - er was ook nog een zwarte - te kopen.
Het zijn trouwens herenstrikjes en ik lijk heel dik/plomperig maar het valt wel mee hoor hoe dik ik ben.

5 comments:

 1. Dit is echt de beste gif die ik ooit (oke met nog een paar) gezien heb : D
  En ik je strik is leuk! Ik heb ook nog heel veel van die dingen...

  ReplyDelete
 2. Ik ben het eens met Miranda, de beste gif ooit is het zeker haha! En je strikjes zijn leuk :).

  ReplyDelete
 3. Ik was niet eens door naar de tweede ronde op Artez :[
  Heeeel jammer, want ik vind de school heel leuk en de mensen. Had al vet leuke meisjes ontmoet enzo tijdens t wachten. En ze hadden maar de helft van mn portfolio gezien.. Maar ik ben gewoon niet dat type wat ze daar zoeken, ze willen echt alleen van die extreme ontwerpers? Dus ja, t is wel logisch en ik was er van tevoren ook bang voor dat deze specifieke opleiding niet echt iets voor mij was? Maar toen ik dinsdag pas die uitnodiging kreeg heb ik er helemaal niet meer aan gedacht, verkeerde echt in een roes.. Heb ook heel weinig tijd aan mn SE's besteed die ik afgelopen week had, alles aan mn opdracht en portfolio. Dus das wel beetje kut.

  Maar op zich ging het gesprek wel goed, ze vonden me wel enthousiast en ze zeiden heeel vaak dat ik een liefde voor tekenen en kleding had. En dat ik gewoon nog ergens anders moest proberen en anders een vooropleiding, beide studenten in mijn comissie hadden dat zelf ook gedaan? Maar terwijl al duidelijk was dat ik niet door ging, gingen ze me een beetje troosten enzo en ik dacht echt van doe dit nou niet, straks moet ik voor jullie neus huilen :/

  Ik denk dat ik nog wel wat dingen ga proberen, maar ik ben echt zooo bang om afgewezen te worden weer.. Want tis echt een smack in je gezicht :/

  Deze comment is al veel te lang, dus ik kan niet over al je posts apart wat gaan zeggen, maar wat heb je weer een leuke dingen gepost zeg! Ik ga zo ook weer eventjes bijlezen op je england blog, en kijken naar de foto's van je au-pair kindjes :)
  Liefs!

  ReplyDelete