2011/03/30

logeren in mijn eigen bed

Ik ga vandaag naar huis. Ik blijf maar drie daagjes maar ik heb van alles te doen (naast de journalistiek-toets zaterdag. Ik wil naar Utrecht trouwens, voor degenen die dat wilden weten maar die ik nog niet heb geantwoord.)

Ik ga naar de kapper (ben bang dat er een heel stuk af moet, jullie zullen het wel zien), naar de tandarts, naar het gemeentehuis, naar de opticien en ik wil ook langsgaan bij de plaatselijke kralenwinkel.

Na een lange tijd ga ik weer iets met wielen besturen, afgezien van een buggy. Ik ga in mijn eigen bedje slapen, mama's eten eten (en dat van de plaatselijke Chinees), televisie kijken (dat doe ik hier nooit, ik zou niet weten hoe dat ding werkt en wat ik zou moeten kijken) en de straten zien die ik nog nooit in mijn leven zo lang niet heb gezien.

Maar bovenal: ik ga mensen die ik al een hele lange tijd niet heb gezien weer zien! Mijn papa+broer (en mama+zusje natuurlijk maar die zijn op bezoek geweest dus die heb ik minder lang geleden voor het laatst heb gezien), vriendinnetjes, opa en oma en oma, de buurtjes en niet te vergeten: mijn hondje. Een ode aan Floor omdat ze lief is.

Uit de oude doos, twee jaar geleden (toen ik nog felrode nagellak droeg)"Aaah wat 'n poepie!"

4 comments:

  1. jaa jouw hondje is zo lief! ik heb het al eens gevraagd, maar welk ras was het ook alweer? in de zomer gaan we verhuizen en mijn vader wil dan een hond nemen. ik vind deze heel mooi en hij heeft ook precies het perfecte formaat haha!

    veel plezier in nederland trouwens. het regent hier en het is koud, maar zaterdag wordt het 23 graden!

    ReplyDelete
  2. is that your dog? it's soooo cute! adorable!
    xx

    ReplyDelete