2011/05/10

red

I finally had my analogue photographs in my hands. There are some nice ones among them, I will show them later. Not now because I'm tired and I said to myself I should be sleeping at ten, but it's two pas ten now. Damn. And now it's even three past.

3 comments:

 1. Ik ben heel benieuwd! Met welke camera heb je ze gemaakt?

  ReplyDelete
 2. neeee, was jij dat?! ik dacht serieus nog van ZO die lijkt echt op jantine, maar dat kan helemaal niet want die zit in engeland. maar je was er dus toch? zie het nu ook staan trouwens op je blog - lekker stom. sowieso, waarom was je eigenlijk in arnhem hihi?
  hahahaha, inderdaaaaad die matchende boxer! te doorzichtig. maar ook gewoon dat stukje op het einde, dat chef'special de wereld over gaat nemen enzo ik denk dan echt van sorry hoor je bent pas NET op de nederlandse radio. ik was nadat het afgelopen was inderdaad vrij snel nog even naar de rommelmarkt gegaan. niets gevonden helaas.

  en aww, dankje! had gister toelating in rotterdam (daarvoor was die tekening) en binnenkort in amsterdam, moet daarvoor nog een opdracht maken en dat in de 2 weken dat ik ook examens heb :C

  die schoenen van nelly zijn leeuk :)
  en dat 1e kunstwerkje is mooi en bob dylan is leuk en wat heb je voor nieuwe lens?
  liefs.

  ReplyDelete