2011/06/23

analooooog

Ik ga denk ik dit weekend mijn analoge camera weer meenemen naar Londen :)
Deze foto's zijn daar uiteraard ook gemaakt, in Notting Hill en op mijn verjaardag.

De straatmuzikanten zongen The Beatles en dat was echt geweldig. Ik heb ze wat kleingeld gegeven en toen lachten ze heel leuk.






6 comments:

 1. Mooie foto's! En leuke straatmuzikanten! Hier heb je altijd alleen maar van die slonzen die met een oude accordeon zeurmuziek maken haha.

  ReplyDelete
 2. ik heb op marktplaats een hele mooie deal gezien van een nikon d60 met kitlens + tas en kabeltjes oplader etc.. als nieuw voor 280 euro. ga morgen kijken of het wat is en of hij het nog doet enzo, ben heeel benieuwd! ik weet wel dat dit een wat ouder model is, hij heeft bijvoorbeeld geen videofunctie maar dat vind ik niet erg. toen ik hem vergeleek met nieuwere nikon's viel me op dat dit model kleiner en lichter was, dat vind ik wel fijn! en dan nog sparen voor een 50 mm f 1.8 lens want die heb ik ook op mijn analoge canon en die is heeel fijn!

  ReplyDelete
 3. the elektric :) daar heb ik hele fijne films gezien :D

  ReplyDelete
 4. Haha zo toevallig, ik heb die bovenste foto ook gemaakt! (staat op mijn blog) Vind je foto's heel leuk, ook die van je avonturen als au pair! Jammer dat ik je niet eerder had gevonden, dan had ik je dit jaar kunnen volgen in je avonturen ;) Je eigen website ziet er ook echt mooi uit! X

  ReplyDelete