2011/10/23

Op momenten als deze (momenten waarop ik eigenlijk aan het leren moet zijn) wil ik heeel veel dingen doen:
- Ik wil de Minolta weer uit zijn sok halen en hele fijne foto's maken.
- Ik wil een jurkje maken, ik weet al precies hoe hij er uit moet zien.
- Ik wil mijn zogenaamde fotografieportfolio die niemand kent bijwerken.
- Ik wil Floor knuffelen en dat kan gelukkig heel makkelijk. Ze heeft mijn plekje ingepikt:

10 comments:

 1. Hey ik had een vraagje! Ik zag/zie vaak dat jij zelf kledingstukken maakt (of vermaakt). Maar het echt maken, doe je dat volgens een patroon of kan je dat zelf? (:

  ReplyDelete
 2. Ik ben ook heel blij met de jas! (: Oh wat slim zeg haha! Daar heb ik nog helemaal niet aan gedacht. Bedankt voor de tips! Ik heb al een tijdje in mijn hoofd om iets zelf te maken. Maar hoe ik moest beginnen, geen idee ;p

  ReplyDelete
 3. Ik vind jouw hond zoooooo lief. Ik had mijn vader bijna overgehaald om ook een kooikerhondje te nemen maar door gebrek aan tijd (drukke baan enzo) is dat toch wel een beetje zielig. Nu komt er misschien een kat, tegen de muizen (die we (nog) niet hebben). Maar ik vind hondjes (en cavia's) leuker..

  ReplyDelete
 4. haha ahh ja wie weet. Of als mijn vader wat minder gaat werken/met pensioen gaat.. want het is hier echt de perfecte omgeving voor een hond, lekker wandelen en we hebben sowieso veel ruimte.
  en ja nouja hij is helemaal af en zoals ik wilde maar nog geen bestellingen.. maargoed vorige keer kwam dat ook pas later en sowieso moet ik misschien nog wat meer reclame maken (maar nog niet over nagedacht). Het is natuurlijk ook een speciaal soort 'product' wat ik aanbied, wat ik heel leuk vind maar ik kan me voorstellen dat heel veel mensen het niet boeit haha. Het enige jammere vind ik dat zolang niemand iets koopt, ik niks nieuws kan maken! Want als ik niks verkoop maakt dat op zich niks uit, dan gebruik ik het zelf wel. Maar ik vind het juist leuk om zelf nieuwe dingen te bedenken en ontwerpen..

  ReplyDelete
 5. Doggy, doggy, doggy!! Succes op school deze week! You can do it sexy

  ReplyDelete
 6. Hoe ging Mens en Media? Ik heb hem (eindelijk) gehaald, haha, werd tijd!
  Na de tentamens een Stef-koffie?

  xxxxx

  ReplyDelete
 7. oh wat leuk, ik wist helemaal niet dat jij ook gegaan was! En alleen de foto na de zwart witte en de laatste is van roosje, de andere van de melkweg geloof ik.. maar ja het was ook erg leuk, was veel contact met publiek (mensen riepen dingen en daar antwoordde hij dan op etc..). ik ben nog nooit in tivoli geweest maar ik gok dat het wat groter is dan roosje en daardoor minder intiem?

  ReplyDelete
 8. super leuke post en blog

  kijk ook eens op mijne en wordt een vriendje als je wilt :)


  XO, Carmen
  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Ah, wat een SUPER lieve foto! Volgens mij echt een hele lieve hond ook ;).

  ReplyDelete